Hairwellness.hu - hajhullás, korpásodás, hajkúra program

 

A HairWellness Hajkúra Program alkalmazása során a gyógynövényi összetevők a következőképpen támogatják a hajas fejbőr regenerációját:


1. Táplálják a hajhagymákat
A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajkúra program készítményeiben 25 gyógynövény biológiailag aktív összetevőinek szinergikus hatása összegződik. A gyógynövényi alkotó elemek intenzíven elősegítik a hajszálak és hajhagymák regenerációját.

 

2. Serkentik a hajnövekedést
A hajhagymában elhelyezkedő hajszemölcs felső részén találhatók a hajképzésért felelős mátrixsejtek. Normál esetben ezek az alapsejtek folyamatosan és gyorsan osztódnak, majd elszarusodnak. A hajszál ezekből az elszarusodott mátrixsejtekből – keratinból – épül fel. A Hajkúra Program során a gyógynövényi összetevők a hajhagymák táplálása és a vérkeringés fokozása által serkentik a hajnövekedést.

 

3. Erőteljesen csökkentik a hajhullást
A hajhullás oka és fajtája többféle lehet. Általánosságban mégis elmondható, hogy a jól táplált hajhagymák ellenállóbbak a különböző külső károsító és a szervezeten belüli gyengítő hatásokkal szemben egyaránt. A 25 gyógynövény koncentrált ereje intenzíven elősegíti a hajhagymák regenerációját. Nagy örömünkre szolgál, hogy sok vásárlónk számol be pici babahajszálak növekedéséről, a hajhullás csökkenéséről, megszűnéséről.

 

4. Regenerálják a fejbőrt
A koncentrált gyógynövénykivonat fejbőrbe történő bemasszírozása során fokozódik a hajhagymák és a fejbőr vérellátása, így gyorsulnak a fejbőr anyagcserefolyamatai is.

 

5. A haj selymessé, fényessé és könnyen fésülhetővé válik
A száraz, nehezen kezelhető haj esetén a hajszálak felszínét borító kutikula lemezkék nem simulnak szorosan egymáshoz, hanem elállnak az alattuk lévő rétegektől. A lemezkék közötti réseken a hajszálak nedvességtartalma hamar párolog, így kiszárad, összeesik haj. A DR. IMMUN® Hajtápláló olaj és a DR. IMMUN® Hajbalzsam összetevői hatékonyan lesimítják a kutikula lemezkéket, így a haj selymessé, csillogóvá, és könnyen fésülhetővé válik.  A készítmények gyógynövényi-összetevői, valamint a növényi olajok óvják és ápolják a hajszálakat, melyek ezáltal egészségesebbé, erőteljesebbé és rugalmasabbá válnak, így kevésbé töredeznek.

 

6. Csökkentik a korpásodást
A különböző vegyszeres hajápoló szerek, fodrászati készítmények száríthatják fejbőrünket és hajszálainkat. Felborítják a bőr mikroklímáját, mert a különböző irritációk hatására megváltozhat a faggyúmirigyek működése. Amennyiben azonban túl kevés, vagy túl sok a faggyúmirigyek által termelt zsiradék, megváltozik a fejbőr normál pH értéke. A csökkenő savas kémhatás már nem lesz képes megakadályozni a különböző kórokozók, élősködő mikroorganizmusok elszaporodását. A folyamat eredményeként fejbőrviszketés, korpásodás és különböző fejbőr betegségek alakulhatnak ki. A DR. IMMUN® Hajtápláló olaj esszenciális zsírsavai hidratálják a száraz bőrt és a hajszálakat. A hajcsepp enyhe alkohol tartalmánál fogva és gyógynövényi összetevői által elősegíti a fejbőr normál pH értékének helyreállítását. A népgyógyászatban a hajápolás területén már régóta alkalmazott csalán, és egyéb gyógynövények alkotóelemei pedig intenzíven hozzájárulnak a korpásodás erőteljes mérséklődéséhez.

hajhullás facebookhajhullás iwiwhajhullás twitter