Hairwellness.hu - hajhullás, korpásodás, hajkúra program

 

 

DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajcseppek (Korábbi nevén: Hajszesz.)


Hajhullás, korpásodás ellen

 

  dr immun hajcseppek

 NAGYDIJ MAGYAR 2012-150X156Pénzvisszafizetési garanciával

ellátott készítmény!
Egyedi, védett összetételű receptúra alapján készül. Intenzív hajregeneráló készítmény, mely egyedülálló segítséget nyújt különböző hajproblémák kezelésében, valamint megelőző céllal is kimagasló hatékonysággal alkalmazható.

 

 Összetétel:


A DR. IMMUN® Hajcseppekben 25 gyógynövény biológiailag aktív, extra magas koncentrációjú összetevőinek szinergikus hatása összegződik. Számtalan hajképződést serkentő komponenst, valamint a haj egészséges működését támogató alkotóelemeket tartalmaz. Illat-, színezék és tartósítószer mentes, 100%-ban természetes készítmény.Hatékonyság:


A DR. IMMUN® Hajcseppek hatóanyagai táplálják, regenerálják a hajhagymákat, serkentik a haj növekedését. Nyugtatják a fejbőrt, fokozzák vérellátását, a sejtanyagcserét és a sejtmegújulási folyamatokat, elősegítve ezáltal a hajhagymák aktív működéséhez létfontosságú egészséges környezet kialakulását


A hajhullás okától és mértékétől függően a készítény rendszeres használata esetén a hajvesztés 2-10 héten belül különböző mértékben csökken, vagy megáll, az inaktív hajhagymák működése beindul, új „babahajszálak” nőnek. További 2-3 hónap alatt a hajszálak megerősödhetnek, a haj visszanyeri tartását, dúsabbá és erősebbé válik. Életképes hajhagymák esetén a hajhiányos területeken hajnövekedést indíthat el.

 

 

Gazdaságos kiszerelés:


A cseppentő lehetővé teszi, hogy a gyógynövénykivonat közvetlenül a fejbőrre a hajhagymákhoz kerüljön.

 

hajhullás facebookhajhullás iwiwhajhullás twitter