Hairwellness.hu - hajhullás, korpásodás, hajkúra program

 

25 gyógynövény erejével hajhullás, korpásodás ellen:

 

 Professzionális Hajmegújító Program,

mely a gyógynövények koncentrált erejével tölti fel haját.

 

  
  csucslogo

 

A haj iránti szenvedélyünk a mélyre ható megértést, a részletekre való odafigyelést, és a maximális törődést jelenti.

 

 

A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajkúra Program a teljes körű regenerálás érdekében 4 terméket foglal magában, melyek alkalmazásuk során nemcsak a már meglévő hajproblémák esetén gyakorolnak kiemelkedő regeneráló hatást, hanem megelőző céllal is kiválóan alkalmazhatóak.

 

 

 A termékek kiemelkedően magas gyógynövénykivonat tartalma teszi lehetővé a HairWellness® hajregeneráló kezelések hatákonyságát. A komplex hajkúra során ugyanis lehetővé válik az igénybe vett haj mélyregenerálása és ápolása: természetes, biológiailag aktív, „élő” anyagok által. A Hajcseppek koncentrált energiával töltik fel a hajat, a Hajtápláló olaj és a Hajbalzsam a gondoskodó ápolást, a hajsampon pedig a gyengéd tisztítást teszi lehetővé. A komplexebb regeneráló hatás érdekében javasoljuk a termékcsalád együttes használatát.

 

 

A HairWellness® 25 gyógynövényes Hajkúra Program alkalmazásának módjai:
 


1. Hajápoló olajjal

 

elotte utana

Először dörzsölje be fejbőrét Hajcseppel, majd engedje kb. fél óráig felszívódni a gyógynövényi összetevőket. Ezután kenje be haját Hajtápláló olajjal. Helyezzen a hajára egy műanyag fejfedőt, hogy a keletkező meleg közeg fokozni tudja a hatóanyagok felszívódását.

 

 

Mossa meg a haját 1-2 óra múlva Hajsamponnal. Ügyeljen arra, hogy a haján egyenletesen oszlassa el a sampont, így maradéktalanul el tudja távolítani az olajat. A hajmosás után, a kezelések zárásaként, a félszáraz fejbőrt a Hajcseppel újra dörzsölje be.


 

2. Hajbalzsammal


Ebben az esetben a Hajcseppes bedörzsölés után kb. 1-2 órával a Hajsamponnal mossunk hajat, majd a Hajbalzsam alkalmazását követően, a félszáraz fejbőrt kenjük be újra hajcseppel.

 

hajhullás facebookhajhullás iwiwhajhullás twitter