Hairwellness.hu - hajhullás, korpásodás, hajkúra program

 


DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajtápláló olaj (Korábbi neve: Hajápoló olaj.)

 

 


dr immun hajtaplalo olaj

NAGYDIJ MAGYAR 2012-150X156

 A száraz haj  és fejbőr mélyregenerálója

 


A száraz fejbőr és hajszálak kialakulásának okai és következményei:
A vegyszeres kezelések – dauer, hajfestés -, a klóros víz, valamint különböző fejbőr betegségek – pl. pikkelysömör - kiszáríthatják fejbőrünket és hajszálainkat, ami megváltoztatja a fejbőr pH értékét. A csökkenő savas kémhatás miatt különböző mikroorganizmusok szaporodhatnak el, amik fejbőrviszketést, gyulladással járó fejbőrbetegségeket okozhatnak, ami hajhullást eredményezhet. Seborrhea esetén a fejbőrre rakódó vastag korpás réteg elzárja a hajhagymák elől az oxigént, mai szintén drasztikus hajhulláshoz vezethet.

 

 

 

Összetétel:


25 gyógynövény koncentrált, olajos kivonata kukoricacsíra és szőlőmagolaj speciális arányú elegyében.

 

 

Hatékonyság:

 

A száraz, igénybevett haj és fejbőr speciális, intenzív ápolást igényel. A DR. IMMUN® szakértői megalkottak egy tápláló balzsam olajat, mely lenyűgöző hatással van a hajra. Alkalmazása után rögtön érezni fogja, hogy haja fényesebb, erősebb és rugalmasabb lett. Teljes körű, hármas szintű hatás: 25 gyógynövény koncentrált hatóanyagaival táplálja, regenerálja a hajhagymákat, esszenciális zsírsavaival nyugtatja, hidratálja a fejbőrt, valamint visszaadja a hajszálak egészséges fényét és rugalmasságát. Jótékony összetevői mélyen behatolnak a hajszálak szerkezetébe, belülről kifelé erősítve azokat. Kiváló hatású festett hajra, mely elveszítette fényét, valamint a hosszú haj töredező, szálkásodó, nehezen kezelhető hajvégeire is.

 

 

Mik az előnyei más termékekkel szemben?


100%-ban természetes balzsam a hajnak, kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz. Más hajápoló/hajtápláló olajok ezzel szemben általában, paraffin olajból (paraffinum liquidum) készülnek, ami kőolaj származék és eltömíti a bőr pólusait, ezen felül holt anyag, mely nem tartalmaz gyógynövényi hatóanyagokat és a bőr számra jótékony esszenciális zsírsavakat sem.Felhasználási javaslat:


Hajpakolásként alkalmazza: kenje be a tápláló olajjal a hajszálait és a fejbőrét, majd óvatosan, de alaposan bemasszírozza át. Fedje be a fejét műanyag kendővel, majd tekerjen rá egy törölközőt, és maradjon így 30-120 percig (a kiszáradás súlyosságának megfelelő ideig). Az így kialakult meleg közegben a haj és a fejbőr magába tudja szívni a jótékony hatóanyagokat. Végezetül 2X alaposan mossa meg a haját. Ügyeljen arra, hogy a hajsampont egyenletesen oszlassa el a hajszálakon és a fejbőrön, így nem maradéktalanul el tudja távolítani az olajat.


Extrém száraz, erősen hámló, pikkelysömörös fejbőr és hajszálak esetén: kenje be a haját, fejbőrét a hajápoló olajjal, majd húzzon sapkát a fejére – olyat, ami esetlegesen eldobható. Helyezzen egy nagy törölközőt a párnájára és aludjon így. Reggel masszírozza át a fejbőrét, óvatosan próbálja eltávolítani a feloldódott, korpás fejbőrréteget, majd mossa meg a haját. Ezt ismételje meg 2-3 alkalommal hetente. Érezni fogja, hogy újjászületik a haja és a fejbőre!

 

hajhullás facebookhajhullás iwiwhajhullás twitter